29 juli 2014

Mara is terug

"Ladies and Gentlemen, we got him.... eh...we got her!". Afgelopen zondag schreef ik nog dat er een poes werd vermist, zo'n viervoeter met staart...u weet wel. Tros Vermist was nog niet begonnen aan een uitgebreide speurtocht en ook KRO Spoorloos was nog niet ingeschakeld. Nog voordat de baasjes terug in Nederland zijn (die kunnen elk ogenblik thuis komen), is de oude dame terug op de plek waar ze voor het laatst is gezien. Home, sweet home!

Een wijkbewoner moet het magere beestje over straat hebben zien wankelen en moet toen hebben gedacht "die verwaarloosde kat breng ik naar het asiel". Mager is ze inderdaad en een sprintje afleggen heeft ze al jaren niet meer gedaan, maar het oude besje is niet door mij verwaarloosd.... nee, echt niet!

In het asiel hadden ze haar al de naam Mara gegeven, maar naar die naam luistert ze echt niet. Ze luistert overigens ook niet naar haar werkelijke naam, want het arme diertje is zo goed als doof. Vrijdagmiddag was ze binnengebracht bij het asiel en als ze niet voor 8 augustus was opgehaald had ze zo maar een nieuw baasje gekregen. Tenminste dat lazen we op de website van dierenasiel "De Nomadenhof". Zo ver is het niet gekomen. Vanochtend heb ik haar nog even extra gevoed en geaaid..... Liefdevol drie aaien over de bol!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten